Förändringar i juryn för Draknästet 2024

Vad kan vi förvänta oss av Draknästet 2024? Den kommande säsongen av Draknästet ser ut att bli mycket intressant. Med nya investerare som Hellen Wohlin Lidgard och Evelina Anttila på väg in, samt avgående profiler som Lena Apler och Sara Wimmercranz, vi får en blandning av erfarenhet och nya perspektiv. Tittarna kan förvänta sig en jury som utmanar entreprenörerna på nya sätt.

Den nya säsongen kommer också att innebära förändringar i juryn. Vi säger farväl till några investerare och välkomnar nya med unik expertis. Vad innebär detta för de entreprenörer som söker investeringar? De kommer att möta en jury som ställer svåra frågor och erbjuder insikter.

Nya investerare i Draknästet 2024

Hellen Wohlin Lidgard och Evelina Anttila är de nya tillskotten i Draknästet 2024. Båda har starka bakgrunder och kommer att bidra mycket till programmet. Hellen Wohlin Lidgard är en erfaren entreprenör och civilingenjör som har drivit flera framgångsrika företag, inklusive datanalysföretaget Pointer och poddbolaget Perfect Day. Evelina Anttila är en jurist med erfarenhet från AI-företaget Peltarion och legaltech-företaget Justicr.

Hellen Wohlin Lidgards bakgrund

Hellen Wohlin Lidgard har en lång och framgångsrik karriär som entreprenör. Hon är civilingenjör och har varit involverad i flera framgångsrika företag. Ett av hennes mest kända projekt är datanalysföretaget Pointer, som hon sålde till Bisnode för 100 miljoner kronor. Hon har också varit delaktig i försäljningen av poddbolaget Perfect Day till Björn Ulvaeus Pophouse. Hellen är känd för sitt affärssinne och förmåga att hitta affärsmöjligheter.

Evelina Anttilas bakgrund

Evelina Anttila är en annan expert som ansluter till Draknästet 2024. Med en bakgrund som jurist och erfarenhet från AI-företaget Peltarion och legaltech-företaget Justicr, har Evelina en särskild kombination av teknisk och juridisk expertis. Hon är också vd för Wellstreet, ett riskkapitalbolag som fokuserar på att stödja innovativa startups. Evelina är känd för sin förmåga att hantera komplexa affärer och sitt engagemang för entreprenörskap.

Avgående investerare

Vi ser fram emot de nya investerarna men måste också säga farväl till några av de mest kända. Lena Apler och Sara Wimmercranz lämnar sina platser efter tre säsonger. Lena Apler, grundare av Collector Bank, har bidragit med sin erfarenhet inom finanssektorn. Sara Wimmercranz, medgrundare av BackingMinds, har också varit känd för sitt stöd till underrepresenterade entreprenörer.

Befintliga investerare

Trots förändringarna kommer några av de befintliga investerarna att fortsätta. Shervin Razani, Jonas Tellander och Fredrik Eklund är alla tillbaka för ännu en säsong. Shervin Razani, grundare av Jurek, är känd för sin affärsstrategi och sitt stöd för nya talanger. Jonas Tellander, grundare av Storytel, fortsätter att bidra med sin förståelse för tech- och medieindustrin. Fredrik Eklund, en av världens mest framgångsrika fastighetsmäklare, bidrar med sin insikt i fastighetsmarknaden.

Draknästet 2024: En ny era

Draknästet 2024 kommer att ha nya investerare, inklusive Hellen Wohlin Lidgard och Evelina Anttila. Med dessa förändringar ser vi fram emot en säsong med innovation, strategiska investeringar och nya affärsidéer. De nya och befintliga investerarna kommer att skapa en varierad och utmanande miljö för entreprenörerna, vilket gör Draknästet 2024 till en minnesvärd säsong.

Lämna en kommentar